PRODUSE

SURFAMIX C,ADITIV NANOTEHNOLOGIC PENTRU CONSOLIDAREA ADERENTEI, ELASTICITATII SI REZISTENTEI LA APA A MORTARURILOR PE BAZA DE CIMENT SI IPSOS

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

SURFAMIX C / ADITIV NANOTEHNOLOGIC PENTRU CONSOLIDAREA ADERENTEI, ELASTICITATII SI REZISTENTEI LA APA A MORTARURILOR PE BAZA DE CIMENT SI IPSOS

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

35,19 RON
PREȚUL NU INCLUDE T.V.A.
Prețurile sunt calculate în euro (EUR) și afișate în lei (RON) la cursul BNR.
pret: 35,19 RON pe 1 Kilogram (Kilograme)

În stoc

Cod intern produs: 00019

SurfaMix®C este un aditiv pe baza de apa, fara latex, pentru mortarurile pe baza de ciment si ipsos, pentru tencuieli, aditiv ce mareste aderenta pe suprafetele de aplicare. Imbunatateste elasticitatea si reduce fisurile, formarea si contractarea crapaturilor care ar putea absorbi apa. SurfaMix®C este un aditiv ideal pentru zidariile exterioare si interioare, mortarurile de reumplere si reparare, tencuielile fine si ca agent de consolidare a aderentei materialelor folosite la fixarea placilor de gresie si faianta. Poate fi folosit ca si amorsa pentru imbunatatirea aderentei suprafetelor. SurfaMix®C imbunatateste lucrabilitatea si mareste timpul de lucru al amestecului. Mai mult, reduce absorbtia apei cu pana la 70%.


 


PURTATI MASCA DE PROTECTIE! PURTATI MANUSI DE PROTECTIE! PRODUS ECOLOGIC PE BAZA DE APA.


 


 FISA PRODUS 
 FISA TEHNICA DE SECURITATE 
 CATALOG INANO 2019 

Detalii

SurfaMix® CAditiv pentru consolidarea aderentei, imbunatatirea elasticitatii si a lucrabilitatii in amestecurile pe baza de ciment si ipsos.


Nanotehnologie pentru imbunatatirea rezistentei la apa sau pentru utilizarea  ca si amorsa pentru o aderenta maxima pe orice tip de suprafata.


SurfaMix®C este un aditiv pe baza de apa, fara latex, pentru mortarurile pe baza de ciment si ipsos, pentru tencuieli, aditiv ce mareste aderenta pe suprafetele de aplicare. Imbunatateste elasticitatea si reduce fisurile, formarea si contractarea crapaturilor care ar putea absorbi apa. SurfaMix®C este un aditiv ideal pentru zidariile exterioare si interioare, mortarurile de reumplere si reparare, tencuielile fine si ca agent de consolidare a aderentei materialelor folosite la fixarea placilor de gresie si faianta. Poate fi folosit ca si amorsa pentru imbunatatirea aderentei suprafetelor. SurfaMix®C imbunatateste lucrabilitatea si mareste timpul de lucru al amestecului. Mai mult, reduce absorbtia apei cu pana la 70%.


ADITIV NANOTEHNOLOGIC PENTRU MORTARURILE PE BAZA DE CIMENT SI IPSOS

Materialele pe baza de ciment necesita adaugarea de apa pentru omogenizare si intarire. Folosirea necorespunzatoare a amestecului poate determina aparitia crapaturilor sau formarea de fisuri capilare.ADITIV NANOTEHNOLOGIC PENTRU MORTARURILE PE BAZA DE CIMENT SI IPSOS

Adaugarea de SurfaMix®C in amestec controleaza reactia apei cu materialele pe baza de ciment, micsorand contractarea rapida a acestora. In acelasi timp, o pelicula de fixare umple golurile microscopice din amestec, mareste elasticitatea materialului si imbunatateste aderenta la suprafetele de aplicare.


Descriere:


SurfaMix®C este o solutie lichida, pe baza de apa ce poate fi amestecata cu materialele pe baza de ciment si ipsos pentru a le mari aderenta la suprafetele de aplicare. SurfaMix®C reduce contractia amestecului si aparitia crapaturilor sau a capilariilor ce absorb apa, contribuind astfel la plasticitatea amestecului in timpul folosirii. Nanoparticulele continute asigura aderenta la porii suprafetelor si reduc absorbtia apei cu pana la 70%.

SurfaMix®C face ca omogenizarea materialelor sa se faca mai usor, iar timpul de lucru sa fie aproape dublu, facand astfel posibila folosirea unor cantitati mai mari de amestec si sporind lucrabilitatea. Datorita formulei sale concentrate, SurfaMix®C se foloseste in cantitati mici (5-10% per greutate) si intotdeauna ca un supliment al cimentului si nu al amestecului final, privit ca si intreg, acesta putand contine apa si alte materiale (nisip, pietris, var). Folosirea varului in tencuielile obisnuite si tencuielile fine poate fi simtitor redusa datorita dublarii aderentei amestecului. Pentru o aderenta mai mare intre o suprafata de ciment deja existenta si una noua, SurfaMix®C poate fi diluat in proportie de 1:5 (o parte SurfaMix®C si 4 parti apa) si aplicat sub forma de amorsa.


Cum ajuta SurfaMix®C ?
 

In orice amestec pe baza de ciment, adaugarea apei este esentiala pentru omogenizarea amestecului si dezvoltarea rezistentei mecanice. Apa dezvolta un proces denumit hidroliza. In timpul hidrolizei, particulele individuale de ciment reactioneaza una cu cealalta si creaza astfel un amestec cu aspect solid, durabil si puternic. De cele mai multe ori insa, hidroliza nu este eficienta, putand duce la aparitia unor crapaturi semnificative, rupturi sau avand ca rezultat o aderenta scazuta. Ingredientele active ale SurfaMix®C controleaza procesul de hidroliza si previn contractarea si ruperea produsului final. In acelasi timp, o pelicula extinsa umple golurile dintre particulele de ciment si dezvolta o buna aderenta. Amestecul final modificat cu SurfaMix®C isi pastreaza nemodificat aspectul, in comparatie cu un amestec obisnuit, dar in interiorul materialului elasticitatea si proprietatile mecanice sunt substantial imbunatatite. Acest proces are drept rezultat suprafete de ciment sau tencuieli foarte rezistente la intemperii. De exemplu, produsul previne umiditatea nedorita care se poate dezvolta in interiorul structurii sau infiltra din exterior. In cele din urma, amestecul imbunatatit de ciment este mai durabil, mai rezistent impotriva coroziunii, presiunii negative a apei, inghetului si conditiilor meteo extreme. Asadar, suprafetele de ciment modificat cu SurfaMix®C dureaza mai mult.


Standarde internationale de testare
 

Toate masuratorile si testele au fost executate pe amestecuri din ciment lasat sa se intareasca timp de 28 de zile (daca nu se mentioneaza contrariul).

Determinarea consistentei mortarului proaspat (ISO EN 1025-3): specimen netratat cu SurfaMix® C - 17 cm; specimen tratat cu SurfaMix®C - 16cm.

Capacitatea de aderenta a mortarului (ISO EN 1015-12): specimen netratat cu SurfaMix® C - 0,2 N/mm²; specimen tratat cu SurfaMix®C - 0,4 N/mm².

Determinarea manevrabilitatii mortarului proaspat (ISO EN 1015-09): specimen fara SMC: 173 min; specimen tratat cu SurfaMix®C (in proportie de 10% w/w): 281 min.

Determinarea coeficientului de absorbtie al apei datorita actiunii capilarelor mortarului intarit (ISO EN 1015-18): Specimen netratat cu SurfaMix®C: 2,2.10-3 kg/(m².min1/2). Specimen cu latex (SBR) 1,2.10-3 kg/(m².min1/2). Specimen tratat cu SurfaMix®C (in proportie de 10% w/w0): 0,7.10-3 kg/(m².min1/2).


Instructiuni de aplicare:
 

Amestecare: adaugati SurfaMix®C direct in amestecul pe baza de ciment, in proportie de 5-10% din greutatea cimentului folosit si nu al amestecului total; sau puteti adauga 2,5-5 kg de SurfaMix®C la fiecare 50 kg de ciment. Adaugarea de SurfaMix®C poate reduce sau elimina folosirea altor materiale de legatura (de ex.: Var) in amestec.


Aplicarea pe suprafete: cand se aplica un amestec pe baza de ciment pe o suprafata existenta, mariti aderenta folosind SurfaMix®C, aplicat fie utilizand un trafalet sau o pensula. Suprafata pe care se aplica trebuie sa fie curata si uscata. SurfaMix®C poate fi diluat in proportie de 1:5 cu apa (o parte SurfaMix®C si 4 parti apa). Pentru rezistenta maxima la apa folositi SurfaPore®C pe suprafetele de ciment intarit.


Poprietati fizice:
 

Emulsie pe baza de apa, alb-laptoasa, cu PH~10. Punctul de fierbere, aprindere si autoaprindere: >100 °C. Densitatea: 1,01g.cm-3; viscozitate 2500 mPa s.


Pastrare si depozitare:
 

Produsul trebuie ferit de inghet. Poate fi depozitat in recipientul original, sigilat, timp de 18 luni de la data fabricatiei. Toate uneltele folosite pentru aplicare se spala cu apa. SurfaMix®C nu este un produs periculos, dar se recomanda, ca masura de precautie, evitarea contactului cu pielea sau ochii. Folositi produsul corespunzator. Nu il tineti la indemana copiilor. In cazul contactului cu ochii sau pielea, clatiti imediat cu multa apa si, daca este necesar, cereti sfatul doctorului. Cereti, cititi si intelegeti intotdeauna Manualul de siguranta al produsului inaintea utilizarii.


Aditiv pentru consolidarea aderentei, imbunatatirea elasticitatii si a lucrabilitatii in amestecurile pe baza de ciment si ipsos.
 

Aplicatii:
 

Tencuieli interioare si exterioare                                                                                             
Zidarii interioare si exterioare
Mortar pe baza de ciment
Mortar pentru reumplere si reparare
Intarirea materialelor adezive folosite pentru fixarea gresiei si a faiantei
Sape din ciment
Suprafete cu aderenta sau porozitate redusa, ca si amorsa

Beneficii:

Mareste (dubleaza) aderenta
Ajuta la imbinare
Previne craparea
Reduce infiltrarea apei
Reduce / elimina utilizarea varului
Nu contine latex
Rezistent la intemperii si raze UV (nu se ingalbeneste)
Prelungeste timpul de lucru
Poate fi aplicat ca si amorsa
Pe baza de apa, produs ecologic
Pret avantajos


Ambalare:

Recipiente de 1kg, 4 kg, 10 kg, 30 kg si cisterne de 1 tona.

Recipientele de 4 si 10 kg sunt echipate cu indicator de volum.

Etichete produse

  • No tags connected to product

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Adaugati un comentariu

Scrieţi propriul comentariu

Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii. Vă rog log in or register

Descriere

Detalii

SurfaMix® CAditiv pentru consolidarea aderentei, imbunatatirea elasticitatii si a lucrabilitatii in amestecurile pe baza de ciment si ipsos.


Nanotehnologie pentru imbunatatirea rezistentei la apa sau pentru utilizarea  ca si amorsa pentru o aderenta maxima pe orice tip de suprafata.


SurfaMix®C este un aditiv pe baza de apa, fara latex, pentru mortarurile pe baza de ciment si ipsos, pentru tencuieli, aditiv ce mareste aderenta pe suprafetele de aplicare. Imbunatateste elasticitatea si reduce fisurile, formarea si contractarea crapaturilor care ar putea absorbi apa. SurfaMix®C este un aditiv ideal pentru zidariile exterioare si interioare, mortarurile de reumplere si reparare, tencuielile fine si ca agent de consolidare a aderentei materialelor folosite la fixarea placilor de gresie si faianta. Poate fi folosit ca si amorsa pentru imbunatatirea aderentei suprafetelor. SurfaMix®C imbunatateste lucrabilitatea si mareste timpul de lucru al amestecului. Mai mult, reduce absorbtia apei cu pana la 70%.


ADITIV NANOTEHNOLOGIC PENTRU MORTARURILE PE BAZA DE CIMENT SI IPSOS

Materialele pe baza de ciment necesita adaugarea de apa pentru omogenizare si intarire. Folosirea necorespunzatoare a amestecului poate determina aparitia crapaturilor sau formarea de fisuri capilare.ADITIV NANOTEHNOLOGIC PENTRU MORTARURILE PE BAZA DE CIMENT SI IPSOS

Adaugarea de SurfaMix®C in amestec controleaza reactia apei cu materialele pe baza de ciment, micsorand contractarea rapida a acestora. In acelasi timp, o pelicula de fixare umple golurile microscopice din amestec, mareste elasticitatea materialului si imbunatateste aderenta la suprafetele de aplicare.


Descriere:


SurfaMix®C este o solutie lichida, pe baza de apa ce poate fi amestecata cu materialele pe baza de ciment si ipsos pentru a le mari aderenta la suprafetele de aplicare. SurfaMix®C reduce contractia amestecului si aparitia crapaturilor sau a capilariilor ce absorb apa, contribuind astfel la plasticitatea amestecului in timpul folosirii. Nanoparticulele continute asigura aderenta la porii suprafetelor si reduc absorbtia apei cu pana la 70%.

SurfaMix®C face ca omogenizarea materialelor sa se faca mai usor, iar timpul de lucru sa fie aproape dublu, facand astfel posibila folosirea unor cantitati mai mari de amestec si sporind lucrabilitatea. Datorita formulei sale concentrate, SurfaMix®C se foloseste in cantitati mici (5-10% per greutate) si intotdeauna ca un supliment al cimentului si nu al amestecului final, privit ca si intreg, acesta putand contine apa si alte materiale (nisip, pietris, var). Folosirea varului in tencuielile obisnuite si tencuielile fine poate fi simtitor redusa datorita dublarii aderentei amestecului. Pentru o aderenta mai mare intre o suprafata de ciment deja existenta si una noua, SurfaMix®C poate fi diluat in proportie de 1:5 (o parte SurfaMix®C si 4 parti apa) si aplicat sub forma de amorsa.


Cum ajuta SurfaMix®C ?
 

In orice amestec pe baza de ciment, adaugarea apei este esentiala pentru omogenizarea amestecului si dezvoltarea rezistentei mecanice. Apa dezvolta un proces denumit hidroliza. In timpul hidrolizei, particulele individuale de ciment reactioneaza una cu cealalta si creaza astfel un amestec cu aspect solid, durabil si puternic. De cele mai multe ori insa, hidroliza nu este eficienta, putand duce la aparitia unor crapaturi semnificative, rupturi sau avand ca rezultat o aderenta scazuta. Ingredientele active ale SurfaMix®C controleaza procesul de hidroliza si previn contractarea si ruperea produsului final. In acelasi timp, o pelicula extinsa umple golurile dintre particulele de ciment si dezvolta o buna aderenta. Amestecul final modificat cu SurfaMix®C isi pastreaza nemodificat aspectul, in comparatie cu un amestec obisnuit, dar in interiorul materialului elasticitatea si proprietatile mecanice sunt substantial imbunatatite. Acest proces are drept rezultat suprafete de ciment sau tencuieli foarte rezistente la intemperii. De exemplu, produsul previne umiditatea nedorita care se poate dezvolta in interiorul structurii sau infiltra din exterior. In cele din urma, amestecul imbunatatit de ciment este mai durabil, mai rezistent impotriva coroziunii, presiunii negative a apei, inghetului si conditiilor meteo extreme. Asadar, suprafetele de ciment modificat cu SurfaMix®C dureaza mai mult.


Standarde internationale de testare
 

Toate masuratorile si testele au fost executate pe amestecuri din ciment lasat sa se intareasca timp de 28 de zile (daca nu se mentioneaza contrariul).

Determinarea consistentei mortarului proaspat (ISO EN 1025-3): specimen netratat cu SurfaMix® C - 17 cm; specimen tratat cu SurfaMix®C - 16cm.

Capacitatea de aderenta a mortarului (ISO EN 1015-12): specimen netratat cu SurfaMix® C - 0,2 N/mm²; specimen tratat cu SurfaMix®C - 0,4 N/mm².

Determinarea manevrabilitatii mortarului proaspat (ISO EN 1015-09): specimen fara SMC: 173 min; specimen tratat cu SurfaMix®C (in proportie de 10% w/w): 281 min.

Determinarea coeficientului de absorbtie al apei datorita actiunii capilarelor mortarului intarit (ISO EN 1015-18): Specimen netratat cu SurfaMix®C: 2,2.10-3 kg/(m².min1/2). Specimen cu latex (SBR) 1,2.10-3 kg/(m².min1/2). Specimen tratat cu SurfaMix®C (in proportie de 10% w/w0): 0,7.10-3 kg/(m².min1/2).


Instructiuni de aplicare:
 

Amestecare: adaugati SurfaMix®C direct in amestecul pe baza de ciment, in proportie de 5-10% din greutatea cimentului folosit si nu al amestecului total; sau puteti adauga 2,5-5 kg de SurfaMix®C la fiecare 50 kg de ciment. Adaugarea de SurfaMix®C poate reduce sau elimina folosirea altor materiale de legatura (de ex.: Var) in amestec.


Aplicarea pe suprafete: cand se aplica un amestec pe baza de ciment pe o suprafata existenta, mariti aderenta folosind SurfaMix®C, aplicat fie utilizand un trafalet sau o pensula. Suprafata pe care se aplica trebuie sa fie curata si uscata. SurfaMix®C poate fi diluat in proportie de 1:5 cu apa (o parte SurfaMix®C si 4 parti apa). Pentru rezistenta maxima la apa folositi SurfaPore®C pe suprafetele de ciment intarit.


Poprietati fizice:
 

Emulsie pe baza de apa, alb-laptoasa, cu PH~10. Punctul de fierbere, aprindere si autoaprindere: >100 °C. Densitatea: 1,01g.cm-3; viscozitate 2500 mPa s.


Pastrare si depozitare:
 

Produsul trebuie ferit de inghet. Poate fi depozitat in recipientul original, sigilat, timp de 18 luni de la data fabricatiei. Toate uneltele folosite pentru aplicare se spala cu apa. SurfaMix®C nu este un produs periculos, dar se recomanda, ca masura de precautie, evitarea contactului cu pielea sau ochii. Folositi produsul corespunzator. Nu il tineti la indemana copiilor. In cazul contactului cu ochii sau pielea, clatiti imediat cu multa apa si, daca este necesar, cereti sfatul doctorului. Cereti, cititi si intelegeti intotdeauna Manualul de siguranta al produsului inaintea utilizarii.


Aditiv pentru consolidarea aderentei, imbunatatirea elasticitatii si a lucrabilitatii in amestecurile pe baza de ciment si ipsos.
 

Aplicatii:
 

Tencuieli interioare si exterioare                                                                                             
Zidarii interioare si exterioare
Mortar pe baza de ciment
Mortar pentru reumplere si reparare
Intarirea materialelor adezive folosite pentru fixarea gresiei si a faiantei
Sape din ciment
Suprafete cu aderenta sau porozitate redusa, ca si amorsa

Beneficii:

Mareste (dubleaza) aderenta
Ajuta la imbinare
Previne craparea
Reduce infiltrarea apei
Reduce / elimina utilizarea varului
Nu contine latex
Rezistent la intemperii si raze UV (nu se ingalbeneste)
Prelungeste timpul de lucru
Poate fi aplicat ca si amorsa
Pe baza de apa, produs ecologic
Pret avantajos


Ambalare:

Recipiente de 1kg, 4 kg, 10 kg, 30 kg si cisterne de 1 tona.

Recipientele de 4 si 10 kg sunt echipate cu indicator de volum.

Etichete

Etichete produse

  • No tags connected to product

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.

Comentarii

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Adaugati un comentariu

Scrieţi propriul comentariu

Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii. Vă rog log in or register

Site-ul și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile sunt propietatea INANO.