INFORMATII PRIVIND COMENZILE, LIVRAREA,  PRETUL SI MODALITATEA DE PLATA

 

COMENZILE

 

Cumparatorii pot plasa comenzi prin intermediul Magazinului Online sau prin telefon (0722.100.456).

 

Sistemul va trimite automat o confirmare referitoare la receptionarea comenzii (la adresa de e-mail comunicata de Cumparator).
Comanda va fi prelucrata si confirmata in termen de maxim 2 zile lucratoare de la inregistrarea ei.
Magazinul Online va procesa comenzile ce contin toate datele de identificare ale Clientului (complete si corecte) necesare facturarii si livrarii ulterioare a comenzii (inclusiv adresa de e-mail si telefon de contact).

 


LIVRAREA

 

Livrarea se face prin firma de curierat FAN Courier, oriunde in tara, prin Serviciul Standard, la adresa mentionata in momentul plasarii comenzii.
La cererea expresa a clientului, se poate lua in calcul livrarea comenzii prin intermediul unui alt serviciu de curierat rapid.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens.

 


PRETUL SI MODALITATEA DE PLATA
 

Preturile sunt calculate in EURO si afisate in RON la cursul BNR. Preturile afisate nu contin TVA.

 

Pentru fiecare comanda va fi emisa o factura ce va contine toate informatiile despre produs (nume produs, pret, cantitate comandata, cota TVA, valoare TVA), datele Magazinului Online si datele Cumparatorului, precum si informatii despre plata si livrare.

 

Modalitati de plata a comenzii:
Plata ramburs, la livrare. Limita maxima a rambursului este de: 500 lei.
Plata prin transfer bancar, in baza unei facturi proforma ce va fi transmisa pe adresa de e-mail a Cumparatorului, ulterior discutiei cu unul dintre consultantii nostri.

 

Transport:
Contravaloarea transportului (inclusiv taxele specifice serviciului de trimitere contra ramburs, in cazul optiunii pentru "Plata ramburs") va fi suportata de Cumparator.
De asemenea, contravaloarea serviciului de trimitere cu "valoare declarata" va fi suportata de Cumparator, in cazul in care Cumparatorul solicita in mod expres acest tip de serviciu.

 

Taxele de transport vor fi confirmate de consultantii nostri, in functie de numarul de articole din comanda respectiva, de greutatea acestora si de adresa de livrare.In cazul in care adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, se va adauga o taxa pentru kilometri suplimentari.

 

 
Site-ul și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile sunt propietatea INANO.