Ce va oferă  inano?

 

Nanotehnologia este viitorul in solutii de protectie de inalta performanta. Cu ajutorul nanotehnologiei(*), NanoPhos a creat produse sigure, fiabile, de incredere, produse special realizate si adaptate fiecarui tip de suprafata. ''Adapatarea lumii nano (microscopice) in serviciul lumii macro'' este motto-ul producatorului. iNano promoveaza solutii inteligente bazate pe nanotehnologie. O gama de solutii ecologice pe baza de apa, ce incorporeaza nanotehnologie si sunt destinate CURATARII, PROTECTIEI si INTRETINERII diferitelor suprafete construite. De la protectia pentru conservarea lemnului (SurfaPore® W), pana la prevenirea ruginii si coroziunii metalelor (SurfaGuard® M), de la curatarea petelor de pe suprafete din marmura si granit (gama DeSalin®), pana la autocuratarea si sterilizarea suprafetelor de ciment, gresie, sticla (gama SurfaShield®),  va ofera produsele de care aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie! In plus, fata de solutiile existente pe piata, gama de produse SurfaPore® lasa suprafetele sa respire deoarece acestea nu inchid porii, ci doar ii imbraca, oferind, in acealsi timp, protectie maxima impotriva patrunderii apei, uleiului si a murdariei.
 

Folosind produsele nanotehnologice SurfaPore® veti reusi sa protejati mediul inconjurator si, in acelasi timp, veti oferi o protectie de neegalat suprafetelor tratate cu produsele noastre, avand rezultate cu mult peste cele obtinute prin aplicarea de lacuri si rasini pe baza de solventi sau silicon. 

Apa nu mai poate patrunde, murdaria nu mai adera, poluantii nu se mai lipesc de suprafete iar organismele vii nu mai pot afecta suprafetele tratate.

O suprafata o data tratata poate fi curatata ulterior cu foarte putin efort, fara a mai fi nevoie de agenti de curatare daunatori.
Suprafetele exterioare, cum ar fi: geamurile, panourile voltaice se vor autocurata cu fiecare picatura de ploaie atunci cand sunt tratate cu SurfaShield® G.
Aleile din ciment, piatra sau suprafetele din gresie se vor autocurata si steriliza prin simpla tratare cu produsele SurfaShield® C si SurfaShield® T. Suprafetele vor ramane fara bacterii, fara poluanti datorita produselor noastre pe baza de nanotehnologie. 

Suprafetele tratate vor avea o durata de viata mai mare si vor arata ca si noi mai mult timp.
NanoPhos a creat o gama larga de produse nanotehnologice pentru majoritatea suprafetelor oferind performante ridicate si o durabilitate de neegalat.
Recomandam tehnologia dezvoltata de NanoPhos, tehnologie de ultima ora pentru CURATARE, PROTECTIE si INTRETINERE!

Utilizarea produselor noastre va va economisi energie, timp si bani!
 

Afla mai multe despre produsele NanoPhos, despre tehnologia SurfaShield® (autocuratare) si despre utilizarea nanotehnologiei in viata de zi cu zi!
 

NANOTEHNOLOGÍE (‹ nano- + tehnologie) s. f. Tehnica moderna care permite fabricarea de dispozitive, de talie moleculara, capabile sa manipuleze materia atom cu atom. Termenul a fost introdus (1959) de fizicianul englez Richard Feynman.
 

(Sursa: DEX online)
 

inano

Site-ul și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile sunt propietatea INANO.