PRODUSE

SURFAPAINT THERMO DRY ELASTOMERIC,ELASTOMERIC PENTRU ACOPERIS, EXTERIOR, PONDURI, PISCINE

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

SURFAPAINT THERMO DRY / ELASTOMERIC HIDROIZOLANT PENTRU ACOPERIS / EXTERIOR / PONDURI / PISCINE

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

449,82 RON
PREȚUL NU INCLUDE T.V.A.
Prețurile sunt calculate în euro (EUR) și afișate în lei (RON) la cursul BNR.
pret: 449,82 RON pe 10 Litru (Litri)

În stoc

Cod intern produs: 00018

Vopsea Elastomerica termoizolanta, cu opacitate si acoperire excelenta, continut de fluoropolimeri antipatare, aderenta ridicata, flexibilitate si elasticitate, pentru acoperirea suprafetelor exterioare si acoperisuri. Rezistenta la radiatiile UV si alkaline. Termoizoleaza si hidroizoleaza. Ideal pentru acoperisuri, terease. Se foloseste pe suprafete orizontale si verticale, pentru zone de trafic etc. Prin blocarea transferului termic, reflexie si prin impermeabilizarea suprafetelor ajuta la conservarea energiei. Putere de acoperire per Litru : 2 ± 1 m2/litru ( depinde de grosimea stratului )


Vopselele din gama SurfaPaint ThermoDry sunt certificate de European Cool Roofs Council (ECRC).
 


PRODUS ECOLOGIC PE BAZA DE APA.


 


 FISA PRODUS 
 FISA TEHNICA DE SECURITATE 
 CATALOG INANO 2019 

Detalii

SurfaPaint®ThermoDry Elastomeric

 

Vopsea elastomerica impermeabila cu efect de termoizolare si rezistenta la patare pentru suprafete exterioare orizontale sau inclinate

 

Acoperisurile cu izolatie deficitara reprezinta motivul principal pentru transferurile de caldura in structura cladirilor. De aceea, sunt necesare cantitati mari de energie pentru racorire in timpul verii si incalzire iarna. SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric este o vopsea acrilica elastomerica de inalta calitate, cu proprietati termoizolante, ideala pentru uz exterior pe suprafete orizontale sau inclinate. Realizata cu SurfaPore® ThermoDry, vopseaua contine elemente de dimensiuni mici si foarte mici (nano) termoizolante, care contribuie la economisirea energiei in timpul iernii si verii. Particulele termoizolante impiedica transferul de caldura, reflecta radiatia termica si creaza o bariera impotriva umiditatii care are drept consecinta o importanta economisire e energiei. Durabilitate excelenta la radiatiile UV si substante alcaline. SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric formeaza o pelicula impermeabila si elastica, cu aderenta maxima, ce isi mentine elasticitatea si in conditiile unor temperaturi foarte scazute. Este rezistenta la intemperii si durabila. Fluoropolimerul prezent in compozitie face ca SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric sa fie rezistenta la murdarire si usor de curatat.

Tripla actiune a SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric consta in: reflectia radiatiei termice, impiedicarea transferului de caldura si protectia impotriva apei pentru suprafetele exterioare vopsite. Suprafetele vopsite nu se mai murdaresc si sunt complet hidroizolate.

 

ELASTOMERIC PENTRU ACOPERIS / EXTERIOR / PONDURI / PISCINE

SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric impiedica patrunderea caldurii.
 

ELASTOMERIC PENTRU ACOPERIS / EXTERIOR / PONDURI / PISCINE

SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric impermeabilizeaza suprafetele orizontale.


 

Descrierea produsului SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric

SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric ofera o acoperire “inteligenta” ce impermeabilizeaza si economiseste energie in acelasi timp!

SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric este o formula unica bazata pe un polimer de rasina responsabil pentru comportamentul elastomeric al vopselei in conditiile unei game variate de temperaturi externe. Prin utilizarea SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric se obtin valori ale elasticitatii mai mari de 350% si o impermeabilizare a suprafetelor (chiar daca acestea sunt inundate sau acoperite de zapada). Utilizarea SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric determina reducerea conductivitatii termice de cel putin 4 ori fata de suprafetele vopsite cu o vopsea normala (<0.1 W/(mK), ISO EN 12667) si o reflexie a radiatiei termice de 94,7% (ASTM G173-03). Veti beneficia de cresterea eficientei energetice, reducerea amprentei de CO2 si economii tangibile. Continutul de fluoropolimer (PVDF) permite aderenta scazuta a murdariei. Practic, suprafata pe care s-a aplicat SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric va ramane curata dupa vopsire, respingand murdaria si pastrand aspectul estetic original al acesteia.

 

 ELASTOMERIC PENTRU ACOPERIS / EXTERIOR / PONDURI / PISCINE

 Particule termoizolante de SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric.

  

Standardele internationale de testare:
Conductivitate termica: < 0,1W/(mK), (EN ISO 12667:2004); valoarea echivalenta pentru o vopsea conventionala este 0,50 W/(mK).

Reflexia termica: 94,76 % reflectia razelor infrarosii (700nm - 2.2μm ASTM G173).
Permeabilitatea apei lichide: impermeabila, conform EN ISO 1062-3:2008.
Rezistenta fungica: rezistenta foarte buna la fungi si alge; clasa 1 conform BS3900-G6:1989.
Elasticitate: -10°C: 315%, 23°C: 381%, 60°C: 400%.
Acoperirea fisurilor: Acopera crapaturi de pana la 1,20 mm.
 

Aplicabilitate:
SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric poate fi folosita direct pe suprafete orizontale exterioare (de ex, terase) precum si pe suprafete inclinate. Este necesar ca noile straturi de zidarie sau ciment sa fie lasate sa se intareasca cel putin 3-4 saptamani inainte de aplicarea amorsei. Conditiile meteo nefavorabile, in timpul sau imediat dupa folosire, pot afecta calitatea acoperirii.
 

Pregatire:
Inainte de folosire asigurati-va ca toate suprafetele sunt curate si uscate. Indepartati orice depunere de praf, mizerie sau exfolieri ale suprafetelor ce urmeaza a fi vopsite.

 

NOTA: agitati bine inainte de folosire. Umpleti golurile si fisurile cu un chit adecvat. Suprafetele sunt amorsate cu SurfaPaint ThermoDry Elastomeric diluat cu apa pana la 50%. Temperatura de aplicare trebuie sa fie intre 5 - 35 °C.
 

Aplicare: Aplicati 2 straturi folosind o pensula de buna calitate, trafalet sau prin pulverizare fara aer, fara subtiere in prealabil. Asigurati acoperirea uniforma a muchiilor si colturilor. Straturi suplimentare pot fi aplicate la un interval de 24-36 ore dupa vopsirea anterioara.
 

Puterea de acoperire: 2 ± 1 m2/litru


Timp de uscare: De regula 4 ore, in functie de grosimea stratului aplicat. Temperaturile scazute si umiditatea ridicata vor prelungi timpul de uscare.
 

Curatarea uneltelor: toate uneltele si echipamentele ar trebui sa fie curatate imediat dupa folosire, cu apa.
 

Depozitare: pastrati produsul intr-un loc uscat, racoros, bine aerisit, departe de caldura si lumina soarelui. Inchideti cu grija cutiile partial folosite. Protejati produsul de inghet. Pentru a evita varsarea, pastrati-l si transportati-l intotdeauna in pozitie verticala. Produsul este valabil timp de 18 luni de la data fabricatiei, daca este pastrat in recipiente etanse.
 

Siguranta: NU lasati la indemana copiilor. Nu folositi recipientele goale pentru depozitarea mancarii. Evitati contactul cu pielea si ochii. In cazul in care produsul a intrat in contact cu pielea, spalati imediat cu sapun. Nu folositi diluanti. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta si consultati medicul. In cazul in care produsul este inghitit mergeti imediat la doctor si prezentati eticheta produsului. Nu deversati in canalizare sau cursuri de apa. Aruncati recipientele goale in mod responsabil si corespunzator legislatiei locale.
 

Limita admisa a compusilor organici volatili (COV) - limita U.E. (Directiva 2004/42/CE) a produsului in stare “gata de utilizare” (categoria A/c "pereti exteriori cu substrat mineral", tip WB): 40 g/L (2010). Limita maxima a COV pentru acest produs este de 30 g/L.
 

Vopsea elastomerica impermeabila cu efect de termoizolare si rezistenta la patare pentru suprafete exterioare orizontale sau inclinate


Beneficii:
Conserva energia

Izolare termica
Reflecta 94,8% din radiatiile IR
Creeaza o pelicula etansa
Elasticitate exceptionala si aderenta
Acoperire excelenta a fisurilor
Rezista la inundarea cu apa
Putere de acoperire mare si opacitate excelenta
Rezistenta excelenta la radiatii UV
Rezistenta excelenta la alcali
Stabilitate excelenta a culorilor si rezistenta la depunerile de calcar
Rezistenta excelenta la murdarire, mucegai si patare
Durata extinsa de viata
Produs pe baza de apa cu continut volatil scazut
Aplicare usoara

 

Aplicatii: Suprafete exterioare orizontale si inclinate (terase, suprafete din beton, ipsos, tigle, caramizi, lemn, gudron, bitum sau alte suprafete amorsate anterior).
 

Culoare: Alba, dar poate fi folosita si ca baza pentru nuante deschise.
 

Ambalare: Recipiente de 10 litri.

 

 

Elastomeric

Etichete produse

  • No tags connected to product

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Adaugati un comentariu

Scrieţi propriul comentariu

Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii. Vă rog log in or register

Descriere

Detalii

SurfaPaint®ThermoDry Elastomeric

 

Vopsea elastomerica impermeabila cu efect de termoizolare si rezistenta la patare pentru suprafete exterioare orizontale sau inclinate

 

Acoperisurile cu izolatie deficitara reprezinta motivul principal pentru transferurile de caldura in structura cladirilor. De aceea, sunt necesare cantitati mari de energie pentru racorire in timpul verii si incalzire iarna. SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric este o vopsea acrilica elastomerica de inalta calitate, cu proprietati termoizolante, ideala pentru uz exterior pe suprafete orizontale sau inclinate. Realizata cu SurfaPore® ThermoDry, vopseaua contine elemente de dimensiuni mici si foarte mici (nano) termoizolante, care contribuie la economisirea energiei in timpul iernii si verii. Particulele termoizolante impiedica transferul de caldura, reflecta radiatia termica si creaza o bariera impotriva umiditatii care are drept consecinta o importanta economisire e energiei. Durabilitate excelenta la radiatiile UV si substante alcaline. SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric formeaza o pelicula impermeabila si elastica, cu aderenta maxima, ce isi mentine elasticitatea si in conditiile unor temperaturi foarte scazute. Este rezistenta la intemperii si durabila. Fluoropolimerul prezent in compozitie face ca SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric sa fie rezistenta la murdarire si usor de curatat.

Tripla actiune a SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric consta in: reflectia radiatiei termice, impiedicarea transferului de caldura si protectia impotriva apei pentru suprafetele exterioare vopsite. Suprafetele vopsite nu se mai murdaresc si sunt complet hidroizolate.

 

ELASTOMERIC PENTRU ACOPERIS / EXTERIOR / PONDURI / PISCINE

SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric impiedica patrunderea caldurii.
 

ELASTOMERIC PENTRU ACOPERIS / EXTERIOR / PONDURI / PISCINE

SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric impermeabilizeaza suprafetele orizontale.


 

Descrierea produsului SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric

SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric ofera o acoperire “inteligenta” ce impermeabilizeaza si economiseste energie in acelasi timp!

SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric este o formula unica bazata pe un polimer de rasina responsabil pentru comportamentul elastomeric al vopselei in conditiile unei game variate de temperaturi externe. Prin utilizarea SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric se obtin valori ale elasticitatii mai mari de 350% si o impermeabilizare a suprafetelor (chiar daca acestea sunt inundate sau acoperite de zapada). Utilizarea SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric determina reducerea conductivitatii termice de cel putin 4 ori fata de suprafetele vopsite cu o vopsea normala (<0.1 W/(mK), ISO EN 12667) si o reflexie a radiatiei termice de 94,7% (ASTM G173-03). Veti beneficia de cresterea eficientei energetice, reducerea amprentei de CO2 si economii tangibile. Continutul de fluoropolimer (PVDF) permite aderenta scazuta a murdariei. Practic, suprafata pe care s-a aplicat SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric va ramane curata dupa vopsire, respingand murdaria si pastrand aspectul estetic original al acesteia.

 

 ELASTOMERIC PENTRU ACOPERIS / EXTERIOR / PONDURI / PISCINE

 Particule termoizolante de SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric.

  

Standardele internationale de testare:
Conductivitate termica: < 0,1W/(mK), (EN ISO 12667:2004); valoarea echivalenta pentru o vopsea conventionala este 0,50 W/(mK).

Reflexia termica: 94,76 % reflectia razelor infrarosii (700nm - 2.2μm ASTM G173).
Permeabilitatea apei lichide: impermeabila, conform EN ISO 1062-3:2008.
Rezistenta fungica: rezistenta foarte buna la fungi si alge; clasa 1 conform BS3900-G6:1989.
Elasticitate: -10°C: 315%, 23°C: 381%, 60°C: 400%.
Acoperirea fisurilor: Acopera crapaturi de pana la 1,20 mm.
 

Aplicabilitate:
SurfaPaint® ThermoDry Elastomeric poate fi folosita direct pe suprafete orizontale exterioare (de ex, terase) precum si pe suprafete inclinate. Este necesar ca noile straturi de zidarie sau ciment sa fie lasate sa se intareasca cel putin 3-4 saptamani inainte de aplicarea amorsei. Conditiile meteo nefavorabile, in timpul sau imediat dupa folosire, pot afecta calitatea acoperirii.
 

Pregatire:
Inainte de folosire asigurati-va ca toate suprafetele sunt curate si uscate. Indepartati orice depunere de praf, mizerie sau exfolieri ale suprafetelor ce urmeaza a fi vopsite.

 

NOTA: agitati bine inainte de folosire. Umpleti golurile si fisurile cu un chit adecvat. Suprafetele sunt amorsate cu SurfaPaint ThermoDry Elastomeric diluat cu apa pana la 50%. Temperatura de aplicare trebuie sa fie intre 5 - 35 °C.
 

Aplicare: Aplicati 2 straturi folosind o pensula de buna calitate, trafalet sau prin pulverizare fara aer, fara subtiere in prealabil. Asigurati acoperirea uniforma a muchiilor si colturilor. Straturi suplimentare pot fi aplicate la un interval de 24-36 ore dupa vopsirea anterioara.
 

Puterea de acoperire: 2 ± 1 m2/litru


Timp de uscare: De regula 4 ore, in functie de grosimea stratului aplicat. Temperaturile scazute si umiditatea ridicata vor prelungi timpul de uscare.
 

Curatarea uneltelor: toate uneltele si echipamentele ar trebui sa fie curatate imediat dupa folosire, cu apa.
 

Depozitare: pastrati produsul intr-un loc uscat, racoros, bine aerisit, departe de caldura si lumina soarelui. Inchideti cu grija cutiile partial folosite. Protejati produsul de inghet. Pentru a evita varsarea, pastrati-l si transportati-l intotdeauna in pozitie verticala. Produsul este valabil timp de 18 luni de la data fabricatiei, daca este pastrat in recipiente etanse.
 

Siguranta: NU lasati la indemana copiilor. Nu folositi recipientele goale pentru depozitarea mancarii. Evitati contactul cu pielea si ochii. In cazul in care produsul a intrat in contact cu pielea, spalati imediat cu sapun. Nu folositi diluanti. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta si consultati medicul. In cazul in care produsul este inghitit mergeti imediat la doctor si prezentati eticheta produsului. Nu deversati in canalizare sau cursuri de apa. Aruncati recipientele goale in mod responsabil si corespunzator legislatiei locale.
 

Limita admisa a compusilor organici volatili (COV) - limita U.E. (Directiva 2004/42/CE) a produsului in stare “gata de utilizare” (categoria A/c "pereti exteriori cu substrat mineral", tip WB): 40 g/L (2010). Limita maxima a COV pentru acest produs este de 30 g/L.
 

Vopsea elastomerica impermeabila cu efect de termoizolare si rezistenta la patare pentru suprafete exterioare orizontale sau inclinate


Beneficii:
Conserva energia

Izolare termica
Reflecta 94,8% din radiatiile IR
Creeaza o pelicula etansa
Elasticitate exceptionala si aderenta
Acoperire excelenta a fisurilor
Rezista la inundarea cu apa
Putere de acoperire mare si opacitate excelenta
Rezistenta excelenta la radiatii UV
Rezistenta excelenta la alcali
Stabilitate excelenta a culorilor si rezistenta la depunerile de calcar
Rezistenta excelenta la murdarire, mucegai si patare
Durata extinsa de viata
Produs pe baza de apa cu continut volatil scazut
Aplicare usoara

 

Aplicatii: Suprafete exterioare orizontale si inclinate (terase, suprafete din beton, ipsos, tigle, caramizi, lemn, gudron, bitum sau alte suprafete amorsate anterior).
 

Culoare: Alba, dar poate fi folosita si ca baza pentru nuante deschise.
 

Ambalare: Recipiente de 10 litri.

 

 

Elastomeric

Etichete

Etichete produse

  • No tags connected to product

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.

Comentarii

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Adaugati un comentariu

Scrieţi propriul comentariu

Doar utilizatorii inregistrati pot scrie comentarii. Vă rog log in or register

Produse similare

Site-ul și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile sunt propietatea INANO.